2e Vlog! Een typische start van een werkdag bij Mommy Friends

In deze tweede blog was het de bedoeling een werkdag bij Mommy Friends te vloggen, het liep echter even anders 🙂
Gelukkig voor vele een heel herkenbare eigenschap ! Ik kan er alleen maar om lachen 🙂 Desondanks wel keihard gewerkt die dag!

By Karin

Hoi ! Ik ben Karin en ik ben bijna 9 jaar samen met mijn vriend Marvin. Samen hebben wij 2 kinderen, Liam is 5 en Nova is 3. Ik werk 3 dagen in de week in een psychiatrische woonvorm. Als ik niet aan het werk ben (dinsdag en donderdag) ga ik graag erop uit met mn dochter. Indoorspeeltuin, buiten spelen, maar ook playdates of binnen spelen vinden we leuk :) mn dochter heeft nu al een grote fantasie dus spelen we regelmatig tandartsje of koken we een maaltijd voor de popjes 😅  

2 thoughts on “2e Vlog! Een typische start van een werkdag bij Mommy Friends

  • roos

    Lekker bezig kaar!
    Leuk je vlogs 🙂

  • Karin

    Thanks Roos! Ik moet zeggen het is erg leuk om te doen ook haha


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *