Bureau van slaap

Bureau van slaap is begin 2020 opgericht vanuit een passie om meer rust en slaap binnen gezinnen te brengen. Het professionele team van gecertificeerde slaapcoaches begeleidt kinderen van 0 tot 10 jaar bij beter slapen. Bureau van slaap staat bekend om de liefdevolle aanpak die zij ontwikkeld hebben; werken aan een mooie slaapbasis en slaapgedrag veranderen zonder kindjes te laten huilen.

Goed slapen is heel belangrijk. Helaas gaat dit niet altijd vanzelf. Wist je dat je jouw kindje op een liefdevolle manier kan begeleiden bij beter slapen én doorslapen? Valt jouw kindje niet zelf in slaap en wil je jouw kindje hier ZONDER te laten huilen bij begeleiden? In een unieke online training neemt Bureau van slaap je stap voor stap mee hoe je zelf aan een mooie basis van je kindje kan bouwen. En vanuit die basis je kindje op een liefdevolle manier zelf in slaap kan leren vallen. Overdag, ‘s avonds én ‘s nachts. Omdat het geen slaaptraining is, kan je al met deze online training aan de slag vanaf dat je kindje een paar weken oud is.

Naast de online training ‘liefdevol zelf leren (door)slapen voor 0 tot 2 jaar oud’, is er ook een dreumes- en peutervariant; ‘betere slaap voor jouw dreumes en peuter’. De dreumes- en peutervariant is meer is meer geschikt als jouw kindje al echt in de ‘puberteit’ zit met grenzen verkennen en ‘bedtijdbattles’.

Korting!

Speciaal voor jou als Mommy Friend krijg je 10% KORTING op de online training liefdevol zelf leren (door)slapen voor 0 tot 2 jaar oud of betere slaap voor jouw dreumes en peuter met de code: MOMMYFRIENDS10

Volg Bureau van slaap op Instagram waar zij heel veel gratis slaaptips delen of neem een kijkje op de website van Bureau van slaap.

Wist je dat…

Ben je zwanger of net bevallen en wil jouw newborn helpen bij het vormen van een mooie slaapbasis? Bureau van slaap heeft een hele fijne cursus ‘een mooie slaapbasis voor newborns’. Deze cursus gaat niet alleen over slaap. Het gaat over het vormen van een mooie basis. Doel is om jou empowerment te geven, zodat jij precies weet op welke factoren je wel en geen invloed hebt. De cursus wordt ondersteund met mooie, duidelijke animatiefilmpjes. Geschikt voor 0-6 mnd. oud.

Speciaal voor jou als Mommy Friend krijg je 10% KORTING op de online cursus “een mooie slaapbasis voor newborns” met de code MOMMYFRIENDS10

Bekijk de online cursus

Slaap tips baby