Hoe luistert mijn kind weer?

Het ouderschap kan best pittig zijn en soms voelt het als een dagelijkse strijd. Kinderen die niet luisteren en jou daardoor stress opleveren en daarnaast heb je ook nog jouw eigen leven. Er is geen perfecte manier van ouderschap, belangrijk is om je niet gek te laten maken en dingen gaat doen omdat het ‘hoort’ of ‘moet’ omdat anderen dat ook zo doen. Het is belangrijk om vanuit jouw intuïtie het ouderschap vorm te gaan geven op een manier dat bij jou en jouw gezin past. Hierdoor komt de rust in jezelf en het gezin weer terug.

Er bestaat geen opvoedmethode die antwoord heeft op jouw vragen en Google weet ook niet alles. Nee, jouw kind geeft jou het antwoord zelf al met het ‘lastige’ gedrag want, gedrag is altijd logisch. Je moet dit alleen zelf nog gaan zien, door in de spiegel te kijken van jouw kind.

Ben jij ook niet benieuwd wat er in het hoofd van jouw kind om gaat? In de online training: Hoe luistert mijn kind weer?, leer jij hoe jij de ouder kunt worden die jij wilt zijn. Een leven met jouw kinderen zonder strijd en gedoe doordat ze naar jou luisteren. Ik gun jou een ontspannen tijd met jouw kinderen, waarin jij voluit geniet van het ouderschap.

Korting!

Speciaal voor jou als Mommy Friend krijg je 10% korting op de unieke online training: Hoe luistert mijn kind weer?

Bij bestellen voer je de kortingscode MOMMYFRIENDS in.

Bekijk de online cursus