De moeders achter Mommy Friends

Hi! Wij zijn Lisette en Karin en hebben Mommy Friends opgericht naar aanleiding van een onderzoek waaruit naar voren kwam dat 60% van de moeders met een kind onder de 5 zich wel eens eenzaam voelt.

Toen wij dit lazen zijn we met elkaar het gesprek aan gegaan over hoe wij dit zelf ervaren hebben. Tijdens verdere research kwamen wij erachter dat dit een onderwerp is waar maar weinig openlijk over gesproken wordt. Je bent (net) moeder geworden, je hebt een prachtig kind op de wereld gezet, maar toch heb je wel eens het gevoel van eenzaamheid.

Wellicht ben je de eerste uit je vriendengroep met een kindje, ben je net verhuisd naar een andere stad of werken al je vriendinnen.

Wij hebben dit platform gemaakt om jullie te helpen om andere moeders te ontmoeten, zowel online als in real life. Dit op een laagdrempelige wijze. Niets is namelijk zo lastig om alleen de eerste stap te nemen om andere moeders te leren kennen, zeker in deze digitale wereld waarin we leven.

Ook kun je bij Mommy Friends terecht voor blogs: geschreven voor en door moeders! Ook schrijven verschillende professionals blogs voor Mommy Friends.

In de verschillende groepen kun je moeders ontmoeten, zo is er een speciale groep voor bijvoorbeeld tweelingmoeders, BAM-moeders en moeders waarbij zwanger worden niet vanzelfsprekend is.

Mommy Friends - Karin en Lisette
Karin (links) & Lisette (rechts)