NewMom

Werken én moeder zijn: wat nou werk-privé balans?! Naast je werk een 24/7 baan als moeder. Nee dat is niet niets! NewMom helpt vrouwen de tropenjaren op een zo fijn mogelijke manier door te komen. Want 100% geven op alle fronten houdt niemand vol. Hoe goed zorg je nu echt voor jezelf?

Moe, tijd te kort en altijd ergens wel tekort schieten? Of ken je dat vervelende schuldgevoel? Naar je kind(eren) of juist naar je werk? Plof je het liefst ’s avonds op de bank terwijl je weet dat sporten of afspreken met die vriendin eigenlijk beter voor je is? Dit is heel herkenbaar, je bent niet alleen! Ondanks dat het soms niet zo voelt kan het wél anders en fijner! Door met praktische handvatten stap voor stap aan de slag te gaan kun jij weer lekkerder in je vel te zitten en meer balans te voelen! 

In deze online training die je in slechts een half uurtje per week volgt merk je direct na de eerste oefeningen al verschil! Je gaat meer ruimte voelen voor jezelf, leert beter luisteren naar jouw behoeften en maakt dat ellendige schuldgevoel een koppie kleiner!

Korting!

Speciaal voor jou als Mommy Friend krijg je 10% korting op dit unieke en waardevolle programma: PRIDE.
Bij bestellen voer je de kortingscode MOMMYFRIENDS10 in.

Bekijk de online cursus

GRATIS DOWNLOAD: Stappenplan voor rust en ontspanning.

Volg NewMom op Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief met gratis tips, ervaringsverhalen en heel veel herkenning!