Hoe werkt Mommy Friends?

Welkom Mommy (to be) bij Mommy Friends, een online website alleen voor moeders.
Wij helpen jou met het vinden van een Mommy Friend waarbij wij gebruik maken van een uniek matchingsysteem om de juiste match(es) voor jou te vinden.
Kom in contact met moeders dichtbij huis en vind een vriendin voor het leven.

Maar dat is niet alles.

We hebben verschillende groepen gebouwd waar jij andere Mommy Friends kan vinden die hetzelfde meemaken als jij of in dezelfde fase zitten. Zo vind je altijd een Mommy Friend met wie je dingen kan delen. Dit kunnen moeders zijn vanuit heel Nederland. Hier kun je praten over verschillende onderwerpen die jullie raken, tips uitwisselen en op elkaar reageren. Staat er een groep nog niet bij, mail naar info@mommyfriends.nl en wij zorgen ervoor dat de groep geopend wordt!

Er is nog meer mogelijk. Namelijk je momlife met alle Mommy Friends delen. Maak een blog en deel hem met andere.
Dit biedt houvast en steun maar ook (h)erkenning en vermaak. We kijken uit naar jullie levensverhalen en dagelijkse bezigheden. Ontdek de schrijver in jou!

 

 • Stap 1: Maak Hier een profiel aan

  Via de website maak je met jou e-mailadres eenvoudig een profiel aan. Geef je naam op en vul een geldig email adres in. 

 • Stap 2: Vul je profiel in

  Vul je naam in, woonplaats, leeftijd, kinderen, interesses, werk enz. Dit is het eerste contact moment met andere Mommy Friends, dus geef hier een volledig mogelijk beeld van jezelf (indien gewenst) zodat andere Mommy Friends je al goed kunnen leren kennen.

 • Stap 3: Upload je foto

  Maak een profiel foto of upload een leuke foto van jezelf uit je bestanden. Plaats nog wat andere foto’s van bijvoorbeeld van je gezin, hobby en/of huisdier. Zo krijgt je toekomstige Mommy Friend een goed beeld van wie jij bent!

 • Stap 4: Ontdek het platform

  Via het matchingssyteem kun je zelf op zoek gaan naar een Mommy Friend die bij jou past, maar neem gerust de tijd om zelf tussen de leden op zoek te gaan naar een Mommy Friend die bij jou past. Vind de groepen en kom met de anderen in contact.