Zomerse smoothie Mango

Omdat de zomer er bijna aan komt (de eerste mooie dagen hebben we gehad) heb ik een recept van een heerlijke Mango Banaan smoothie die ik met jullie wil delen 🙂

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • +/- 220 gram bevroren Mango stukjes
  • 1 Banaan
  • 1 Perssinaasappel (ongeveer 100 ml is dat)
  • Scheutje magere yoghurt

Bereiden

Alles in de blender, goed mixen, rietje erin en smullen maar!!! Mocht je hem te dik of te dun vinden kun je de smoothie nog aanvullen met extra sinaasappelsap of yoghurt, maar ik vind hem zo perfect!

 

By Karin

Hoi ! Ik ben Karin en ik ben bijna 9 jaar samen met mijn vriend Marvin. Samen hebben wij 2 kinderen, Liam is 5 en Nova is 3. Ik werk 3 dagen in de week in een psychiatrische woonvorm. Als ik niet aan het werk ben (dinsdag en donderdag) ga ik graag erop uit met mn dochter. Indoorspeeltuin, buiten spelen, maar ook playdates of binnen spelen vinden we leuk :) mn dochter heeft nu al een grote fantasie dus spelen we regelmatig tandartsje of koken we een maaltijd voor de popjes 😅  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *