Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Christmas Bingo

14-12-2023 @ 20:00 23:00

Wegens het succes van 15 april j.l heeft Mommy Friends besloten om aan de vraag van vele te voorzien en de Bingo in Beverwijk te herhalen! En wel op donderdagavond 14 December! Dit keer zitten we in Gasterij Vuurland (het restaurant) en heeft gevolgen voor het bestellen van je bingokaarten.

Belangrijk!

Zorg bij het reserveren ervoor dat je met je gezelschap tegelijk je bingokaarten bestelt. Dan zorgen wij ervoor dat jullie aan 1 tafel komen. Kom je alleen? Geen probleem dan kom je of bij anderen die alleen komen aan tafel of bij een andere groep.

Bij de Christmas Ladies Bingo win je super mooie prijzen! (Het is trouwens wel echt Ladies only :))

Diner vooraf

Voorafgaand aan de Bingo kun je bij Vuurland genieten van een overheerlijke winterse maaltijd. Geef in je reservering aan of je hier gebruik van wilt maken, dan communiseren wij dat met Vuurland. Het diner betaal je ter plekke bij Vuurland.


Bingo

De bingo bestaat uit 3 rondes. Voor elke bingo krijg je van ons 1 bingokaart. Wil je meer kans maken op een prijs, dan kun je voor € 5,- een extra bingo kaart kopen.

Op de avond zijn er fantastische prijzen te winnen gesponsord door vele mooie bedrijven. Onderaan de pagina een impressie van de sponsoren die deze avond mogelijk maken!

Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. VOL = VOL !
De entree kost  € 20 euro en daarvoor speel je dus alle rondes mee met 1 bingokaart.
Wil je meer kans maken op 1 van de vele prijzen dan kun je extra losse bingokaarten kopen. Deze kosten € 5 euro, en per extra kaart speel je weer alle rondes mee.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *