Cursussen

Welkom op de cursuspagina. Als moeder kom je voor een hoop uitdagingen te staan! Daarom bieden wij hier diverse cursussen aan om het moederschap wat makkelijker of ontspannener te maken.

Kijk op de onderstaande pagina’s of er een cursus voor jou tussen staat! Speciaal voor de leden van Mommy Friends bieden deze bedrijven hun cursus aan met 10% korting.

*Ben je ook een professional en biedt jij een passende (online) cursus aan. Neem dan zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om jouw cursus ook via Mommy Friends aan te bieden.

NewMom

Werken én moeder zijn: wat nou werk-privé balans?! Naast je werk een 24/7 baan als moeder. Nee dat is niet niets! NewMom helpt vrouwen de tropenjaren op een zo fijn mogelijke manier door te komen. Want 100% geven op alle fronten houdt niemand vol. Hoe goed zorg je nu echt voor jezelf?

Bets Yoga & Coaching

Hoe zorg je goed voor jezelf, neem je de tijd om weer op te laden, leer je luisteren naar je lichaam… dat zijn onderdelen die aan bod komen in de cursussen van Bets Yoga & Coaching. Heel praktisch en direct toepasbaar in je dagelijkse leven.

Weg met PMS

Ruim 80% van de vrouwen ervaart klachten tijdens de menstruatie. Klachten die elke maand weer terugkomen en na je bevalling zelfs nog een heel stuk heftiger kunnen zijn.
In deze online training leg ik je uit hoe jij je weer beter kunt voelen.

Intuitief ouderschap

Ben jij ook niet benieuwd wat er in het hoofd van jouw kind om gaat? In de online training: Hoe luistert mijn kind weer?, leer jij hoe jij de ouder kunt worden die jij wilt zijn. Een leven met jouw kinderen zonder strijd en gedoe doordat ze naar jou luisteren. Ik gun jou een ontspannen tijd met jouw kinderen, waarin jij voluit geniet van het ouderschap.

Opvoeden in zelfvertrouwen

Soms kan het ouderschap behoorlijk zwaar en pittig zijn. Je kan het gevoel hebben dat je het verkeerd doet of dat alleen jij worstelt met de opvoeding. Maar je bent niet alleen! 

Wij hebben meerdere producten ontwikkeld die jou helpen bij het ouderschap. Vol met informatie én praktische tools die je zo kan toepassen in de praktijk. 

Omarm je mama lijf

Een zwangerschap heeft voor de meeste vrouwen een impact op haar lijf. Misschien baal je wel van je nieuwe lichaam, zit je niet lekker in je vel, wil je afvallen en mis je jouw ‘oude’ lijf. Dit zorgt voor
onvrede, angst en onrust rondom eten en je gewicht. Je hebt last van eetbuien, cravings, schuldgevoelens, onrust, bent continu in je hoofd bezig met eten en je lichaam… Herken jij je hierin, lees dan snel verder!

Slaap tips baby

Bureau van slaap

Bureau van slaap is begin 2020 opgericht vanuit een passie om meer rust en slaap binnen gezinnen te brengen. Het professionele team van gecertificeerde slaapcoaches begeleidt kinderen van 0 tot 10 jaar bij beter slapen. Bureau van slaap staat bekend om de liefdevolle aanpak die zij ontwikkeld hebben; werken aan een mooie slaapbasis en slaapgedrag veranderen zonder kindjes te laten huilen.