Cursussen

Welkom op de cursuspagina. Als moeder kom je voor een hoop uitdagingen te staan! Daarom bieden wij hier diverse cursussen aan om het moederschap wat makkelijker of ontspannener te maken.

Kijk op de onderstaande pagina’s of er een cursus voor jou tussen staat! Speciaal voor de leden van Mommy Friends bieden deze bedrijven hun cursus aan met 10% korting.

*Ben je ook een professional en biedt jij een passende (online) cursus aan. Neem dan zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om jouw cursus ook via Mommy Friends aan te bieden.

Slaap tips baby

Bureau van slaap

Bureau van slaap is begin 2020 opgericht vanuit een passie om meer rust en slaap binnen gezinnen te brengen. Het professionele team van gecertificeerde slaapcoaches begeleidt kinderen van 0 tot 10 jaar bij beter slapen. Bureau van slaap staat bekend om de liefdevolle aanpak die zij ontwikkeld hebben; werken aan een mooie slaapbasis en slaapgedrag veranderen zonder kindjes te laten huilen.

NewMom

Werken én moeder zijn: wat nou werk-privé balans?! Naast je werk een 24/7 baan als moeder. Nee dat is niet niets! NewMom helpt vrouwen de tropenjaren op een zo fijn mogelijke manier door te komen. Want 100% geven op alle fronten houdt niemand vol. Hoe goed zorg je nu echt voor jezelf?

Bets Yoga & Coaching

Hoe zorg je goed voor jezelf, neem je de tijd om weer op te laden, leer je luisteren naar je lichaam… dat zijn onderdelen die aan bod komen in de cursussen van Bets Yoga & Coaching. Heel praktisch en direct toepasbaar in je dagelijkse leven.