bakfiets vogue suprême

Wat ben ik blij met mijn bakfiets

Ik heb er zo een spijt van dat ik dit niet eerder heb gekocht!!!! Mijn trouwe, handige, fijne, grote en mooie bakfiets!

Toen de oudste geboren was had ik geen fiets, toen hij een jaar was kreeg ik van m’n oma haar fiets zodat ik met Liam kon fietsen. Ik kocht een zitje voor achterop want voorop vond ik best eng. Ik ben 1.60m en kan niet met mijn benen bij de grond en was dus als de dood dat ik zou gaan vallen met mijn kind voorop.

Tot baby nr 2 zich aandiende en ik dus niet meer kon fietsen met mijn 2 kinderen. En jeetje wat miste ik dat zeg!! Dus… toch maar eens kijken voor een mama-fiets. Op de negenmaandenbeurs heb ik een test rondje gemaakt en ik vond het dood eng! Zo zag ik mijzelf dus echt niet wegfietsen met een kindje voor en een kindje achterop. Toen liet ik mijn oog vallen op een bakfiets.
Na een jaar oriënteren en googlen was ik nog niet veel wijzer. Een tweewieler, een driewieler, een elektrische of toch een gewone? Iedereen heeft er een andere mening over en dus besloot ik wederom op de negenmaandenbeurs een test rondje te maken, maar nu op een bakfiets! En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Want ik neigde ontzettend naar een tweewieler (onze poort is niet zo breed dus de fiets moest er wel doorpassen en een tweewieler is over het algemeen smaller dan een driewieler). Tot ik op een tweewieler ging fietsen. Althans ik probeerde te fietsen, maar wat is dat lastig zeg! Het voelde, en zo moet het er ook uitgezien hebben, alsof ik voor het eerst op een fiets zat. Ik bakte er niks van! De driewieler ging mij veel makkelijker af! Ik hoefde mijn evenwicht niet te houden en bij een stoplicht hoef ik niet af te stappen. En dat elektrische, wat fietst dat makkelijk weg zeg. Zo een bakfiets is toch zwaarder dan je denkt en met 1 of meerdere kindjes erin kost het vrij veel moeite om zonder ondersteuning weg te fietsen.

Fijn, het wordt dus een elektrische bakfiets met 3 wielen!
Na veel passen en meten viel mijn oog op de Vogue Suprême. We hebben hem nu bijna een jaar en ik heb er zo een spijt van dat ik dit niet eerder heb gekocht. Ik kan mijn eigen 2 kinderen meenemen plus mijn neefje en eventueel nog een vriendje van Liam. Als we naar het strand gaan (waar we vlakbij wonen) kan ik alles in de bak kwijt. En het belangrijkste; wat genieten de kinderen ervan als we met de fiets weg gaan. 😁

Via via heb ik een mooi zonnedakje laten maken voor in de zomer, mooie kussentjes voor in de bak & er zit standaard een ‘tentje’ bij zodat de kinderen bij storm en regen beschermd zitten.

Het ‘tentje’
Het handgemaakte zonnedakje

Kortom een ZEER tevreden Mama hier 😊

Hebben jullie ook een bakfiets? Wat zijn jullie ervaringen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *