Mommy Friends - Moederdag

Moederdag

10 mei moederdag, een dag voor jou en ook nog een beetje van je moeder alias Oma.

Net als alle andere jaren is het ook dit jaar gewoon weer moederdag. De dag waarop wij moeders heerlijk vertroeteld worden. Maar ook jou eigen moeder vind het nog steeds heel fijn om een kleine attentie te krijgen voor moederdag. Want ze is en blijft toch ook je moeder, ondanks dat ze de volgende rang als oma hebben bereikt vinden ze het toch nog wel heel leuk als jullie langskomen.
En dat verdienen ze toch ook, helemaal in deze bizarre tijd!

Maar hoe moet dat nou dit jaar??Beste meneer Corona je daagt ons dit jaar wel uit in creativiteit hoor! Tips voor een leuke Coronaproof moederdag: Prikkel manlief des huizeDi Papa! Een belangrijke schakel in dit geheel. Subtiele hints zijn voor pappa’s een hele uitdaging. Dus snij het onderwerp aan en prikkel zijn geest!Plof lekker samen op de bank met een kopje thee en bespreek het onderwerp.“Schat, even over moederdag? Wat gaan we doen? Gaan we wel heen naar onze ouders op 1,5 meter afstand? Of gaan we even beeldbellen? Of fietsen we even langs? (Uiteraard alleen met lekker weer) Ik ben trouwens ook wel heel benieuwd hoe ik wordt verrast met moederdag, want de juffen kunnen het niet fiksen dit jaar…..and smile!” (Oooh we zijn goeddddddd 👊🏻)

Een avondje surfen op internet en doorzetten naar je lief!
Ga lekker surfen op internet, kies iets wat je leuk vind. Wij vrouwen weten genoeg leuks, tas, make up, douchegel, boek, ketting, shirt enz enz enz. Stuur de linkjes naar di Papa, onder vermelding van; dat wordt een spannende moederdag.

Verkleed jezelf als juf!
Ga met je kinderen lekker knutselen voor moederdag. Doe een bril op, haar in een knotje en een blousje aan. Tada! Juf Corry Corona in tha house!

Hier zijn wat leuke moederdag knutsels: 1. Een heartbeat op een plankje.
Hout, spijkers, wat wol, een knijper en natuurlijk een mooie foto van de kinderen :). Extra leuk voor de pappa’s om dit met de kinderen te maken 😉

Bron: alexandra.snsimages.com

2. Verloren sokkenbord.
Welke mama kent dit niet? Heb je de was gedaan, mis je een sok? Dat is na 10 mei verleden tijd met dit handige sokkenbord! Je kan hem je kindje zo mooi maken als hij/zij zelf wilt.

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/355925176801042519/

3. Een bloemetje
Een eenvoudig, maar toch erg leuk cadeautje. Maak een foto van je kindje alsof hij/zij een bloem vasthoudt. Druk de foto af, maak een klein gaatje in de foto en steek er een echte bloem door.

Bron: mamaweetjes.nl

Laat je kind daarna zijn knutselwerk verstoppen op zijn kamer en zo kan jou zoon(s) of dochter(s) toch shinen aan jou bed!Maak ook gelijk wat leuks voor oma(‘s) en stuur deze per post naar ze toe. Succes gegarandeerd.Pappa’s ook jullie kunnen prima door als juf, uuuh meester. Meester Cor Corona, zo leuk voor mams!

Beeldbellen naar oma
Ga even beeldbellen met de oma’s, hoe leuk is dat om toch elkaar even te zien. Want op zulke dagen mis je elkaar toch net weer even meer.

Video maken
Maak met elkaar een leuke video die je naar de oma’s kan sturen. Hoe leuk, deze kunnen ze op de moederdag nog een paar keer terug kijken.

Onlineshoppen
Thank GOD voor internet, of wie het ook bedacht heeft. Hoe anders had deze dag verlopen zonder internet.
Laat voor de oma’s wat leuks thuis bezorgen.Denk aan een cadeautje via Bol.com of een leuke fotokaart eventueel met presentje via Hallmark.nl
Hoe leuk is dat en echt een verrassing! Vele winkels bezorgen aan huis dus veel shop plezier gewoon vanuit huis. P.s en voor jezelf gewoon ook iets mee bestellen, just in case 😜

Tag pappa gewoon even in dit bericht

“Lieve pappa’s van Nederland, we zijn dol op jullie en jullie hebben vast allang wat gekocht of leuks bedacht voor jullie liefde van je leven! Maar mocht je toch een klein ‘Oja’ momentje krijgen, heb je nu nog tijd genoeg 😉 “

Hoe dan ook, we zijn samen en gezond! Wat willen we nog meer. Dat wordt sowieso een hele fijne Moederdag!

Genietse mamma’s !!! ❤️

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *