Disney kinderseries tips voor meisjes 

Als kind was ik al fan van Dinsey, ik kon er geen genoeg krijgen van Belle en het Beest, Aladdin en niet te vergeten, mijn favoriet: De Kleine Zeemeermin.

Hoe oud ik ook ben, ik hou ervan. Dus ik jubelde toen ik hoorde dat Disney plus uitkwam. Yeahhh al mijn lievelingetjes in 1 streamingdienst.Van de proef periode maakte ik dan ook gelijk gebruik en het geweldige is dat mijn dochter mijn Disney genen heeft geërfd en er net zo dol op is! 2-0 voor de meiden, oké pappa ging over stag en wij waren ook de gelukkige die een abonnement kregen op Disney plus. We zijn nu al een tijdje verder en ik moet zeggen wij, dan heb ik het dus over mijn dochter en ik, kijken bijna alleen maar Disney.

Femke heeft dan ook een paar pareltjes van series ontdekt die ze graag met andere kinderen wil delen. Daar komen ze!

 

1. Sofia het prinsesje

Mijn dochters favoriet, dus deze moest op 1. Het gaat over Sofia die een prinsesje is geworden in koninkrijk Toverije.Ze leert hoe ze zich als prinses moet gedragen. Ze komt erachter dat eruit zien als een echte prinses niet zo moeilijk is, maar dat een echte prinses wordt gevormd door het hart.Extra leuk, Sofia heeft een amulet gekregen waardoor ze kan praten met dieren.Voor alle leeftijden! En ik als moeder kijk stiekem mee. 

2. Mickey’s clubhuis Educatief meedoen met Mickey in zijn clubhuis. Al zijn vrienden, Donald, Katrien, Minnie, Goofy en Pluto zijn er bij!Het leuke is dat je kindje echt bij het programma wordt betrokken en even de ruimte krijgt om zelf te antwoorden.Voor alle leeftijden, speciaal voor peuters. 

 3. Speelgoed dokterGaat over een 6 jarig meisje Doc die kan praten met haar speelgoed. Doc runt een kliniek in haar speelgoed huisje samen met haar andere speelgoedvriendjes. De serie benadrukt dat het belangrijk is anderen (mensen of speelgoed) te helpen als dat nodig is.Voor alle leeftijden en een tip; heel leuk om daarna zelf met je zoon of dochter na te spelen. 

 4. Puppy vriendjesDeze serie gaat over Bingo en Rolly twee vrolijke broertjes en altijd zin in een avontuur! Ze helpen graag hun baasje Bob of een goeie vriend. Waar ze ook naar toe gaan het wordt altijd leuker en gekker met je beste vriend en broertje aan je zij!Geschikt voor alle leeftijden. Pas op: voor je het weet heb je ook zo’n leuk hondje in huis, hiervoor zijn wij niet verantwoordelijk. 

 5. Duck Tales Wie is er niet groot mee geworden, duik samen met jou eigen kind nu jou jeugdsentiment in!Heerlijk genieten van Dagobert en zijn ondeugende neefjes Kwik, Kwek en Kwak, die nu bij hem in Duckstad wonen. Samen beleven ze de grootste avonturen tijdens hun wereldreizen. Kun jij de begintune nog meezingen?Let op: leeftijd vanaf 6 jaar!  

 

Hebben jullie nog goede serie tips?

 P.s dit is geen sponsoring voor Disney Plus maar geschreven omdat we gewoon dol zijn op Disney.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *