Een dagje achter het schot

Toch even de balans opmaken, spullen van Femke hebben we allemaal bewaard en staan boven achter het schot. Tijd om even te kijken wat we nou ook alweer precies hebben en wat er nog nodig is. Kortom orde op zaken stellen vandaag.

Wow serieus ik wist niet dat we zoveel hadden. Bij je eerste denk je dat je altijd te kort hebt dus blijf je kopen. Overuren heeft de pinpas gemaakt, bij de tweede gaat dat dus toch wel anders.Maar zoals het een goeie moeder betaamd zal ik ook bij baby twee gewoon weer braaf de pinpas laten wapperen. Wel zo eerlijk toch? Maar voor dat het zover is, dus eerst naar boven.Gewapend in luchtige kledij (want jees wat is het daar toch altijd focking heet op die zolder) en met een bolle buik, trad ik de zolderkamer tegemoet. Oké plan, uuuhm plan, nee geen plan, gewoon erachter vandaan trekken.En zo geschiede…het ene na het andere toverde ik tevoorschijn. Goh dat heb ik allemaal wel netjes opgeruimd, complimenteer ik mijzelf.Vele plastic bakken, netjes beschreven en gesorteerd; zwangerschap, newborn, 50/56, 74/86, 62/68.Jeetje hoe zat dat ook alweer met al die maten? Is alweer lang geleden, dat vergeet je dan toch blijkbaar. Lakentjes, aerosleep, Draagzak, newbornset, badset, box, buggy, wandelwagen, jemigmina stopt dit nog?Buiten het feit dat inmiddels de gehele net zo mooi opgeruimde zolderkamer weer volstaat met een complete babyuitzet, wil ik ook nog wel even shoppen.Vol ongeloof kijk ik naar alle spullen en chaos die is ontstaan… Misschien was een plan toch wel handig geweest, kan dat nu nog met terugwerkende kracht?Eerst de kledingbakken maar, dat is het handigste.Want wat kan deze knappe knul straks aan?Ik open bak 1…uuh nee te roze, nee een roesje, nee dit is echt te meisjesachtig, weer roze…oké dat schiet op.Aaah ja!! een paar witte rompers.Top, op naar bak 2…Ik struin alle bakken door, opzoek naar genderneutrale kleertjes en kom erachter dat ik niet echt genderneutraal bezig ben geweest.Komt het met dat shoppen toch nog goed 😜 woop woop! Na heel wat zweet, 4 pauzes en een lege fles water vind ik de buit zeker niet slecht.Oooh manlief zal trots zijn!(Dat er nog 8 megaboxen vol met roze kleertjes e.d zijn hoeft hij natuurlijk niet te weten en dus stop ik gauw terug achter het schot. Helemaal achterin 🤫Het gaat om de uiteindelijke buit toch? ) Wat we over een paar weken nodig hebben, zoals de box, wandelwagen en cosleeper leg ik vooraan. Kunnen we dat makkelijk pakken. Goed plan Liesje, lekker bezig 💪🏻Uiteindelijk is de zolder weer leeg en ben ik toch heel wat babyspul rijker.Maar toch mis ik nog wat jongenskleur en snel pak ik mijn tas MET pinpas, op naar de winkel! Shoppennnnn

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *