Mommy Friends - gender

Gender Reveal in Corona tijd

Jaaaaa Moederdag 2020, dat wordt de dag van de gender reveal! Een mini gender reveal bij ons thuis.

Verdrietig genoeg konden we het niet zo doen als we wilden maar dat was gewoon even niet anders. We maken er wat moois van ondanks alle maatregelen. Taart onthulling, zo gaan we het doen.Wij hebben een taart besteld, gewoon omdat we dat erg leuk vinden en die van onze bakker zo ontzettend lekker is. Bij onze dochter deden we dat ook. De spanning van het aansnijden maakt het extra leuk, vooral omdat wij het niet ook niet weten. Ja, de envelop heb ik inderdaad dicht naar de bakker gebracht….gek idee, hij weet het gewoon eerder dan wij. Maargoed nu op naar de bakker; Hoe laat ik de taart wil ophalen zaterdag?….zo laat mogelijk zeg ik lachend! Eindelijk is het zaterdag, Femke en ik halen de taart op, oooh wat ziet hij er mooi uit!!De zenuwen gieren door mij heen.Oké nu meenemen, terug naar de auto. Voorzichtig lopen Liset, herhaal ik als een mantra in mijn hoofd, niet vallen en gaan!Eenmaal bij de auto aanbeland sla ik een zucht van verlichting! Yes gelukt….zonder te vallen! Yeaaaahhh missie volbracht! Missie 2 de taart thuis in de koelkast krijgen.Oké zachtjes rijden, rustig door de bocht, niet te hard optrekken, soepel schakelen.Jaja dit moet natuurlijk altijd, ik hoor het Joop in mijn hoofd al zeggen.Hoe dan ook, zonder ellende komen we thuis aan.Eindelijk kan ik de taart subtiel en rustig in de koelkast zetten, oooh top dit! Missie weer volbracht.En nu geduld….AGAIN! Elke keer als die koelkast opengaat wordt ik met mijn neus op de feiten gedrukt en schieten de zenuwen tot over mijn oren! Bijna, bijna is het zo ver!! Jaaaaa zondag!Moederdag, een heerlijke ochtend gehad. Goed verwend door mijn lieve meisje! En het gaat maar door vandaag. We versieren het huis en zorgen dat alles op 1,5 meter gedaan kan worden. Persoonlijk bestek met briefjes, een goede plek voor het beeldbellen, jaja aan alles is gedacht. Opeens is het laatste uur ingegaan! In dat uur krijg ik al appjes! Spannend hè? Hou je het nog? Wat zal het zijn? Alles klaar? 15 uur, jaja de eerste komen binnen!En weer een appje, weet je het al??? 15.15 oké iedereen is er, de beeldbel verbinding is gereed! Iedereen staat op 1,5 meter afstand (Ooh Rutte zal trots zijn!)Femke en Joop staan bij de taart, Femke begint spontaan ‘ Lang zal ze leven te zingen!’ Hahahaha

Oké snijden maar!!!!!!! Joop snijd de taart door de midden. Nog nog niks te zien hè zegt hij met grote grijns hahaha.Oooooh ik hou het niet meer, schiet op!Jaaaaaaaa het is…….

BLAUW!!!!! Wauw!!!! Een ZOON!!!Eindelijk we weten wie er in mijn buik zit…wat een emoties en blijheid bij iedereen!!Wat een bofkonten zijn wij, een dochter EN een zoon!Het was een super dag! Lieve kleine jongen van ons, blijf maar veilig in mijn buik. Iedereen kan niet wachten je te zien! Wat breng jij een hoop vreugde en liefde in deze spannende gekke tijd. Ik vertel je er later alles over, maar voor nu, lekker groter worden, veilig in mijn buikje. We houden van je! P.S. Femke is ook zo gelukkig met je! Zij wilde heel graag een broertje en ze noemt je al maanden Buzz Lightyear! 💙 Tot aan de sterren en daar voorbij!Onze kleine superheld!  Wauw een zoon, we krijgen gewoon een ZOON!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *