Herfst Mimosa
Kennen jullie hem nog? De mimosa die ik afgelopen Pasen heb gemaakt?
Lees hier nogmaals het recept!
Zoetekauwen opgelet,
Ik heb een echte herfsteditie gemaakt.
Wat heb je nodig?
20 ml karamel likeur (bijv. Bols butterscotch)
40 ml appel cider (bijv. Apple bandit)
100 ml prosecco
Schijfje appel.
Champagneglazen
Stappenplan ( Per glas )
Schenk 20 ml karamel likeur in het glas
En daarbovenop 40 ml appel cider.
Schenk nu voorzichtig de champagne erbij, schenk niet te snel want het gaat lekker bruisen.
Roer het drankje een keer door, en serveer met het schijfje appel in het glas.
Ik zou zeggen; geniet van elk slokje.
Proost.
Tip:
Dip de rand van het glas in karamelsaus.
Dit ziet er geweldig uit, en smaakt samen met de mimosa echt top.
(Ik ben helaas geen professionele food fotograaf, en kreeg ik dit niet mooi genoeg op de foto maar deel hem graag als tip)
Buon appetito lieve mensen
Liefs Rosa 💜
Reacties