Mommy Friends - vrij magazine

In de media!

Zoals jullie gister in de vlog hebben kunnen zien, stonden we gister in de krant! Om precies te zijn: ‘Vrij Weekend Magazine’, onderdeel van de zaterdageditie van het Noord Hollands Dagblad.

 

Zo’n 2 weken geleden kwamen we in contact met een journalist van het Noord Hollands Dagblad.  Ze vertelde te schrijven voor het weekend magazine, genaamd: Vrij Magazine. Hier schrijft ze elke week een stuk over ‘Familie’, en dat kan van alles zijn. Ze wilde graag aandacht besteden aan ons, en dan met name over de eenzaamheid die onder moeders heerst. Iets wat wij graag willen bestrijden.

Diezelfde week hadden wij nog een belafspraak. Geen idee of dit onder normale omstandigheden ook telefonisch gaat, maar vanwege de Corona was het voor nu vanzelfsprekend dat het interview telefonisch was.

Voor de kinderen hadden we een oppas gevonden zodat we in alle rust konden bellen. Om eerlijk te zijn was ik best zenuwachtig toen het eenmaal zo ver was. Op de een of andere manier werd het ineens zo ‘echt’.

Het idee van interview, ik denk dan aan een stijf gesprek wat je wel eens op tv ziet als een beroemdheid in een stoel zit en een journalist ertegenover die hem vragen stelt en hij antwoord geeft enzovoorts enzovoorts enzovoorts, was echt totaal niet hoe de werkelijkheid was.
We hadden een super leuk gesprek aan de telefoon over hoe wij elkaar hebben leren kennen, hoe het idee van Mommy Friends is ontstaan, hoe wij eenzaamheid onder moeders zien en ga zo maar door. Heel informeel eigenlijk :), wat erg fijn was!

Aan het eind vertelde ze nog dat er een fotograaf zou komen om een foto van ons te maken die dan bij het artikel zou komen. Jeetje hoe groot stuk zou het wel niet worden dachten we? Die avond belde de fotograaf voor een afspraak, die een paar dagen later plaats vond. Het was super mooi weer dus besloten we buiten te fotograferen. In eerste instantie in de tuin met de kinderen speelend op de voorgrond. In verband met de belichting was dat geen optie en verhuisde we naar het weiland wat achter het huis is. De kinderen werkte goed mee (halleluja) en na 3 kwartier stond alles erop en was het wachten op publicatie.

Tussendoor kregen we zelf al de tekst te lezen, en konden we ‘foutjes’ verbeteren. Nou die ‘foutjes’ waren er bijna niet, wat een mooi stuk was het geworden!

En toen was het wachten op publicatie….. 2 mei 2020 was het dan zover! We stonden in het magazine!
Mijn ouders zijn abonnee van de digikrant dus toen ik, na een slechte nacht (zenuwachtig haha), wakker werd opende ik snel de digikrant en eerlijk, dat is zo gek om jezelf ZO GROOT in een magazine te zien!!

En de reacties waren echt overweldigend!

We krijgen het artikel nog in PDF. Zodra dat is zullen wij deze natuurlijk op de site zetten onder het kopje ‘in de media’.

Krijgen jullie deze krant? En hebben jullie het al gelezen? Wat vonden jullie ervan? Laat het ons weten 🙂

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *