netflix serie

Mommy Friends Top 10 Netflix series

Heerlijk lekker een serie kijken, wanneer je na een bedrijvige dag op de bank ploft, voordat je naar dromenland gaat. De keuze is reuze, daarom hierbij een top 10 die momenteel op Netflix staan.

Echte mommyproof series, uiteraard we doen er een trailertje bij zodat je weet waar je aan begint, wel zo handig.

1. Dead to me, 2 seizoenen

Jen rouwt om de dood van haar man, die is doodgereden. Ze sluit zich aan bij een praatgroep en komt in contact met Judy die rouwt om de dood van haar verloofde Steve. De twee worden goede vriendinnen. Maar dan komt Jen erachter dat Judy heeft gelogen er haar verloofde springlevend is.

2. Sweet magnolias, 1 seizoen

De drie vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue vanaf high school die zichzelf de Sweet Magnolias noemen zijn volwassen en kopen met elkaar een herenhuis die zij ombouwen tot Spa. Verder steunen zij elkaar bij alles wat er in hun levens gebeurd, zoals o.a. de scheiding van Maddie. Kijkt heerlijk weg, zo fijn die mooi vriendschappen.

3. Jane the Virgin, 4 seizoenen

Jane heeft besloten en gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar dan blijft ze zwanger te zijn! Dit door een medische FOUT!

4. Virgin river, 1 seizoen….maar de tweede in de maak! Yes

Melinda verhuist naar een klein gehucht Virgin River. Na een veelbelovende advertentie, waarvoor zij is aangenomen als doktersassistente. Komt zij aan bij de blokhut, die totaal niet overeenkomt als de advertentie beloofde. Ook de dokter is een chagrijn en wil Melinda niet in de buurt hebben. Omdat Melinda niet terug wil naar LA en op aandringen van een aantal bewoners van Virgin River besluit ze toch te blijven.

5. The let down, 2 seizoenen

Deze serie gaat over het moederschap, Audrey net sinds 2 maanden moeder en sluit zich aan bij een moedergroep. Ze sluit vriendschap met enkele andere moeders die allemaal voor verschillende uitdagingen van het leven staan.

6. Working moms, woop woop 4 seizoenen.

Ken je deze nog niet, dan moet je er zeker aan beginnen. Chippie erbij en genieten van deze canadese comedy die gaat over 4 vrouwen die het moederschap moeten combineren met werken, familie en liefdesleven. En dat is niet altijd makkelijk in balans te houden, het resultaat een serie met herkenbare situaties die hilarisch worden uitgebeeld.

7. Yummy mummies, 2 seizoenen

Nieuwe realityserie, heerlijk over de top, vol met hysterie, baby’s en designers. Deze serie gaan over glamoureuze aanstaande moeders die eruit zien als modellen en alles uit de kast halen. (You love it or you hate it)

8. Girlboss, 1 seizoen

De rebelse en berooide Sophia begint een internetbedrijf en leert wat het is om eigen baas te zijn. Deze comedyserie is geïnspireerd op haar succesvolle autobiografie. Een serie vol met lef!

9. Vampire Diaries, maar liefst 8 seizoen, dus je bent even zoet.

Deze serie speelt zich af in het plaatsje Mystic Falls, Virginia. Een stadje met een bovennatuurlijke geschiedenis. Elena is daar samen met haar broer Jeremy komen wonen bij haar tante toen hun ouders verongelukte en Jenny voogd werd. Op school raakt Elena gefascineerd door student Stefan. (wij snappen waarom 😉)

Het dorp wordt opgeschrikt doordat er verschillende mensen in korte tijd dood worden aangetroffen. Er wordt gedacht aan een beest, maar is dit ook zo?

Vond jij Twilight ook erg leuk, dan is dit zeker een must see.

10. Between, 2 seizoenen

Deze serie gaat over Wiley Day een zwangere tiener en dochter van een pastoor die woont in Pretty Lake. Een mysterieus virus dood alle volwassenen in Pretty Lake. Er wordt een quarantianezone opgezet en worden de inwoners van het stadje aan hun lot overgelaten. Komt toch allemaal meer binnen nu in deze coronatijd…

Heb jij nog must see tips ? Deel ze hieronder!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *