Mommy Friends - kledingcrisis

Soms heb je van die dagen……

Heb jij ook wel eens van die dagen, dat je iets belangrijks heb en er dan op de dag zelf achter komt dat je echt NIKS hebt om aan te trekken en dat je wel eens wat mag doen aan die zwangerschapskilo’s…. ik had vandaag zo een dag.

Ik wist dinsdag pas dat ik vandaag dus een super belangrijke dag heb waar ik er op mijn best uit moet zien. Ik dacht, he… komt goed. Tot vanochtend dus de paniek toesloeg.

Ik word relaxt wakker, stap onder de douche en doe mijn kledingkast open en de paniek slaat toe…

WAT DOE IK IN HEMELSNAAM AAN???

Snel mijn vriendin appen, wat zij aan doet. Heeft zij deze crisis dus gisteravond al gehad, honderd setjes aangetrokken en tot de conclusie gekomen dat een zwart jurkje met laarzen haar het best staat. Oké, zwart gaat hem dus niet worden voor mij, we kunnen niet allebei in het zwart natuurlijk (ik licht volgende week toe waarom niet).

Ik pluk iets uit de kast wat ik vaak aan heb en trek het aan…. Hmmm nee dit wordt hem ook niet, is te gewoontjes naast het jurkje van mijn vriendin. Ik doe nog wat andere dingen aan en bedenk mijzelf dat ik ook wel wat aan die zwangerschapskilo’s had kunnen doen. Ik weet zelf ook wel dat ik mijn best heb gedaan maar het tot op heden niet is gelukt om ze kwijt te raken. Dat, en die zure matten van gisteravond dragen er ook niet aan bij (maar die vind ik zo lekker). Pfffff, tijd voor hulp!

Hulptroep 1: Mn vriendin appen.. wat vind je hiervan, kan dit ?
“Ja, leuk! Ketting erbij en klaar toch?”

Toch ben ik niet zeker van mijn zaak en het tijd voor hulptroep 2.

Hulptroep 2: Mn zus. Ze woont bij mij in de straat dus ze kan hier snel zijn inclusief haar hele kledingkast!
“Tuurlijk kom ik je helpen zusje, ik eet mijn broodje op en kom eraan”

Oja en als je toch komt, neem gelijk je make-up tasje mee, misschien wil je me daar ook nog bij helpen 🙂

1 Uur later (ja mijn zus is de snelste niet hihi) staat ze enthousiast voor de deur en komen we tot de conclusie dat wat ik aangetrokken heb prima is.

Als de dag achter de rug is en de kinderen op bed liggen plof ik in m’n huispak op de bank onder m’n kleedje en bedenk ik me dat als de Corona-crisis voorbij is, ik nodig wat nieuws voor mezelf moet kopen 🙂

En ja, volgende week komen jullie er achter wat er zo speciaal was aan vandaag maar daar kan ik nog niks over verklappen! Keep posted!

 

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *