We zijn Mommy Friends zo dankbaar!

Het vriendschapsverhaal van: Iris van der Linden (30) en Corine van Woudenberg (31).

Het is december 2022 als Corine zich aanmeld op het platform van Mommy Friends. Met 2 kinderen thuis had ze behoefte aan contact met andere moeders. ,,Ik kende m’n woonplaats niet zo goed en zocht graag naar leuk contact met andere moeders.” Na even gegoogled te hebben vind ze Mommy Friends en schrijft zich in. Binnen een straal van 10 kilometer gaat ze op zoek naar andere moeders en stuurt wat berichtjes. 

Ze vind het wel wat spannend omdat ze doof is. Toen kreeg ze reactie van Iris en tot haar verbazing kon Iris een beetje gebarentaal. Doordat Iris vroeger vaak naar het Reveilweek (een christelijke kamp) ging, en daar regelmatig de Nederlandse gebarentaal tolk zag kan ze wat gebarentaal.

Het klikte meteen! Na wat berichtjes heen en weer besloten ze af te spreken met de kinderen erbij! De eerste keer spraken ze bij Iris af. Iris lag net in scheiding en zat niet lekker in haar vel, had weinig energie, maar vond het tóch leuk om af te spreken. Ook toen voelde ze beide de klik, en daarbij speelde de kinderen leuk samen! Ze ontdekken dat ze veel dezelfde interesses hebben. Zoals het christelijke geloof, ontspannende uitjes (wellness) en tattoos. ,,Het voelde, en nog steeds, alsof we elkaar al jaren kennen!”🤭

Ze appen regelmatig en proberen maandelijks wat af te spreken. Bij de één, of bij de ander. In deze prille vriendschap staan ze altijd voor elkaar klaar. Ze delen alles met elkaar. De leuke dingen, maar ook de moeilijke dingen. 

Omdat de moeders een fijne vriendschap hebben én de kinderen leuk samen spelen gaat Iris binnenkort op het zoontje van Corine passen! ,,Het grote voordeel als je een groter netwerk hebt, is dat je zo ook makkelijk een fijne en vertrouwde oppas weet te vinden. Niet alleen blije moeders, maar ook blije kinderen omdat ze vast gezicht zien.”

,,Wij, Iris en Corine, zijn echt heel dankbaar en dolblij dat we elkaar via deze geweldige website hebben ontmoet!”😍

,,En we gaan binnenkort samen dezelfde tattoo nemen, hoe gaaf is dat! We geloven zeker niet dat dit toeval is. God heeft ons naar hier geleid en heeft ons een heel fijne vriendschap gegeven, heerlijk!”

De tip die zij andere moeders mee willen geven is: ,,Sta open, en geef het een kans. Het is spannend om met een onbekende af te spreken en te ontmoeten. Als je het eens niet hebt geprobeerd, dan weet je het ook niet. Zoals bekende spreekwoord: “niet geschoten is altijd mis.’’ Dus niet aan het afwachten en/of twijfelen, aan het slag met je avontuurlijke tocht! Dat is ook jouw gegund, om fijn netwerk te krijgen en op te bouwen met andere leuke moeders die in jouw buurt wonen.💕👏🏻”

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *