Zomervakantie 2020; wel of niet?

1 januari 2020; het jaar begon zo goed! Die dag boekte ik onze zomervakantie! We zijn al 2 jaar niet weggeweest, en deze mazzelaar had het laatste huisje weten te bemachtigen.

We waren al een tijdje aan het zoeken wat we wilden. Gaan we vliegen, gaan we kamperen in het buitenland of blijven we in Nederland? Na wat wikken en wegen besloten we op zoek te gaan naar een camping in Nederland om daar iets te huren. Nova is nog net even te jong om 15 uur in een auto te zitten, en met een mooie zomer is Nederland natuurlijk prima te doen!

We hadden, naja ik had, een paar leuke campings gevonden en mijn vriend google hielp me uiteindelijk te beslissen!

2e Kerstdag: Man-lief keurde alles goed; tijd om te boeken!!!

*PIEP* alles vol!!!! Daar zat ik dan zwaar te balen op 2e kerstdag ….

Nieuwjaardag dacht ik “toch nog even alle sites afgaan”, en jahoor!! Gevonden! Nog 1 beschikbaar. Snel boeken die handel! Alles gegevens ingevuld. Annuleringsverzekering ? Neeh hoeft niet, nog nooit nodig gehad. Scheelt deze krenterige Nederlander weer een paar euro … 🙂

En toen klopte meneer Corona aan de deur en begon ik hem te knijpen. Alles op slot! Hoe moet dat dan straks met de grote vakantie? Ze zullen toch wel open gaan?
Neehoor Rutte gooit alles op slot. Had ik toch maar die annuleringsverzekering afgesloten…. Leer voor de volgende keer dacht ik bij mezelf. Blijkt dat Corona niet onder een annuleringsverzekering valt, maargoed daar ben ik nog niet mee geholpen.

De datum van de laatste betaling komt steeds dichterbij, alle faciliteiten gaan langzaam aan weer open. Maar toch blijf ik met een eventuele 2e golf in mn achterhoofd.

Wat moet ik nou denk ik bij mezelf. Wel betalen, niet betalen. Gaan we wel, gaan we niet? Ik zie het ook niet zitten om wel te gaan, terwijl alle voorzieningen dicht zijn. Zit ik dan met 2 kleine kinderen, voor mn huisje in (hopelijk) 30 graden… of in de regen.

Aaaghhh ik ben er nog niet uit. Heb nog een week om na te denken.

Wat doen jullie deze zomer?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *