Dieet blog 2; here we go again

Ja ik ben de Bourgondiër, zonder seintje dat je vol zit…(tenminste dat heb ik begrepen dat je die als mens moet hebben, ik dus niet)
De eeuwige jojoër en de vrouw die alle diëten al eens heeft gedaan, naja 90% dan.

Ik kan goed afvallen, moet dan wel echt netjes doen, maar als ik echt wil dan kan ik het. Met een mega sterke ruggengraat ben ik super gemotiveerd! Geen bestellingen via thuisbezorgd, geen chips, boterhammen met lekker beleg…het gaat allemaal perfect tot dat….. het weekend is 😅 en laat het weekend nou bij mij al op donderdag beginnen…
Temptation Island met pizza en een lekker wijntje…. uuuh correctie wijntjes. Aah zo gezellig, ach ja ik heb het verdiend. (Herkenbaar?!)

Nou dat kan dus nu niet meer hè.
Toen ik weer eens liep te klagen tegen Karin dat alles weer veel te makkelijk het mondje inging.
Want elk pondje gaat tenslotte door het mondje….naja bij mij wel
En tegen haar zeurde; dat ik gewoon eens moest volhouden, dat ik er uiteindelijk ook veel blijer van zou worden en of we niet samen konden gaan afvallen….is nu de reden dat ik deze blog aan het schrijven ben.

Juist je raad het al, Karin zei volmondig; Ja gaan we doen!! En hoe leuk is het als we dat afvalavontuur gaan bloggen.
We stellen een eigen dieet samen en controleren de macro’s in de app. En nu is het morgen al zo ver 😱

Alles is in huis en vooral het water drinken minimaal 1,5 liter wordt een uitdaging….hoewel ik daar met wijn toch geen moeite mee heb 😜 (zo raar)

Voor de eiwitten en vitaminen hebben we ook een Shake aan het dieet toegevoegd, Karin ging die even voorproeven….(lees de blog hoe ze hem vond hier terug)
Niks gewend joh die vrouw haha en ik zal haar nog even een lesje geven want dit was natuurlijk volledig verkeerd uitgevoerd.

Kort samengevat de laatste dag…daar gaan we dan! Nog even genieten…je snapt dus wel dat de chips, pizza en wijn al gereed staan.
Hee hoe laat is het eigenlijk? 15.00 uur?….ah kijk de 5 in de klok, top! Het is tenslotte een feestdag vandaag. Proost!!

Liefs,
Lisette

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *