Fotopuzzel van Ravensburger met actiecode

Tijdens de koude, donkere dagen vind ik het echt leuk om een legpuzzel maken. (Stiekem met een lekker Chocomelkje (warm of koud) erbij :))

Nu ik het zo opschrijf besef ik me even hoe oudbollig en suf het klinkt maar ik zal het even toelichten.
Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje werkte ik 3 dagen in de week. De weken voor mijn verlof riep ik van de daken dat ik een hobby nodig had voor tijdens mijn verlof omdat ik dacht dat ik me zou vervelen. Breien, haken, diamond painting.. ik had van alles bedacht maar het werden legpuzzels.

Toen ik nog thuis woonde had mijn moeder van die periodes dat ze veel puzzelde. Dan lag er een grote houten plaat op de eettafel en als ik dan uit mn werk of uit school kwam schoof ik automatisch aan. Even de dag doornemen en ondertussen meekijken of ik een stukje weg kon leggen.

Ik lijk toch meer op mijn moeder dan ik dacht en toen ik dus tijdens mijn verlof begon met puzzelen ben ik er echt van gaan genieten! De uren vlogen letterlijk voorbij en mede doordat mijn zoontje een week te vroeg geboren werd vlogen de laatste loodjes dus ook voorbij!

In samenwerking met Pixum en Mamaplaats heb ik een puzzel thuis gekregen van 2000! stukjes. Ik deed altijd 1000 stukjes dus 2000 stukjes is een behoorlijke uitdaging!!

Ik heb een mooie fotopuzzel laten maken van mijn kinderen en de 3 nichtjes van mijn man zijn kant.

Ik was heeeeel benieuwd hoe hij zou worden omdat de foto met een mobieltje gemaakt is en de puzzel mega groot is, maar hij is SCHERP! De puzzel was binnen een week in huis. Hij kwam in blik met de foto mega groot op de deksel. Op moment van schrijven ben ik er nog mee bezig want jeetje wat heb ik het mijzelf moeilijk gemaakt zeg haha. Al die verschillende soorten blaadjes, maar toch lijkt alles op elkaar!


De kinderen waren snel gemaakt, en nu begint de uitdaging om hem af te krijgen haha.

Voor onze volgers heb ik een leuke kortingscode zodat je voor de komende feestdagen een leuk cadeau heb om weg te geven, of om aan jezelf te geven 😉

Met de code: KARIN-PFP krijg je 15% korting op alle fotopuzzels van Ravensburger op www.pixum.nl

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *