Glimlachjes toveren en positiviteit strooien

In mijn eerste blog vertelde ik over het begin van de droom van Raisa; haar eigen Youtube kanaaltje De Zeeuwse Zusjes.

We begonnen met de kinderliedjes rondom corona, glimlachjes toveren en positiviteit rondstrooien in een tijd die voor veel mensen even niet zo positief was. (mochten jullie trouwens nieuwsgierig zijn naar de liedjes, zoek dan op Youtube op-> Zeeuwse zusjes en Kinderliedjes)

En weet je wat ook zo positief was voor Raisa, op school had ze zoveel moeite met dingen onthouden, maar deze liedjes wist ze vaak sneller uit haar hoofd dan dat ik dat kon. Wat een booster was dat voor Raisa. Ze kon iets goed! En we hadden echt qualitytime samen, want dit deden we altijd als Roozmarijn op bed lag, dan kreeg Raisa de volle aandacht. (Vind ik als mama soms best een dingetje; je aandacht eerlijk verdelen over meerdere kinderen) En je ziet haar stralen, wat een tegenstrijdigheid met haar schoolmomenten.

Maar ja, de naam de Zeeuwse Zusjes, hadden we niet voor niets verzonnen natuurlijk. We wilden ook iets goeds en positiefs doen met dit kanaaltje. Wij trokken er al vaak op uit, en nu gingen we dat combineren met het maken van een vlog. We wilden al de leuke en kindvriendelijke plaatsjes, activiteiten en ondernemers laten zien die onze provincie rijk is, voor Zeeuwse mede-ouders, maar ook voor toeristen. En nu gaan we ook soms de provincie uit, want er zijn nog zoveel (on)ontdekte plaatsjes waar je leuk met kinderen heen kan. Corona maakt het soms best een uitdaging, maar dat houdt het spannend 😉 Toen alles dicht was, gingen we bijvoorbeeld met een speurtocht van Zeeuwse Speurtochten door een dorp/stad en lieten we zo de hoogtepunten van een plek zien: 10 redenen om naar een bepaalde plek te gaan. Roeien met de riemen die je hebt, toch?!

En we zetten soms ook ondernemers of producten even in de spotlights in onze vlogs of op onze andere socials. Kortom, wie goed doet, wie goed ontmoet.

En nu is onze Sinterklaasspecial online; De verdwenen schoentjes van De Zeeuwse Zusjes. Nieuwsgierig? Kijk hem snel hier en vergeet dan niet om (gratis) abonnee te worden, zou Raisa super leuk vinden.  Dankjewel alvast!!

Fijne Sinterklaastijd allemaal! En tot de volgende blog.

Liefs van ons

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *