Mommy Friends - moederdag

Hoe mijn moederdag verliep

Om heel eerlijk te zijn verwachtte ik dit jaar niet zoveel van Moederdag. School dicht, kinderdagverblijf dicht. Knutseltjes van de kinderen zit er dus niet in dacht ik..

Zoals elk kind, hebben ook mijn kinderen niks voor moederdag geknutseld op school en het kinderdagverblijf. We hadden vanuit school een envelop gekregen : “VERBODEN VOOR MOEDERS” en ook van het kinderdagverblijf hadden we een mail gehad die alleen voor vaders bestemd was.

Ik heb mijn partner een aantal keer gewezen op de envelop die al weken op de tafel lag. “Heb je hem al geopend?” vroeg ik, al wapperend met de envelop in mn handen… “Ja, ik weet wat ik moet doen”. Hmm dacht ik, wanneer gaat hij dat dan doen, want hij werkt gewoon 5 dagen in de week. Naja het zal wel dacht ik dan en ging verder met m’n dagelijkse bezigheden.

Zaterdag heb ik zelf mijn eigen ontbijt (afbakbroodjes) gekocht haha, had hij zelf op het lijstje gezet en ik moest het halen 🙂

En toen werden we zondagochtend wakker.. Eerst ik, want mn dochter zat om half 6 al tegen d’r knuffeltje te praten. Snel uit bed halen dacht ik, voordat mn zoon wakker werd. Half 6 is zelfs voor hem vroeg.

Tegen 6e werd ook mn zoon wakker en daar gingen ze hoor, met z’n 3e naar beneden… Krijg ik nog een appje “Moet de oven op hete lucht?” hahaha ja en op 200 graden app ik terug.

Toen ze boven kwamen was mn zoon zo enthousiast over de cadeautjes dat ik eerst de cadeautjes open moest maken. Ondertussen zat mn dochter alvast aan t ontbijtje in bed want als die eenmaal eten ziet, maakt de rest niks meer uit haha.

En tot mijn verbazing kreeg ik toch een superleuke knutsel van mijn beide kinderen. Manlief was zo slim geweest om het knutselen uit handen te geven en aan Oma over te laten. Vanwege de Corona zijn de kinderen 3 dagen in de week bij Oma en Oma vind het wel erg leuk om te knutselen :).
Echt verrast dus dit jaar!

Hoe was jullie Moederdag? Hebben jullie nog leuke knutsels gehad? Deel ze in de reacties 🙂

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *