One2Track, hét GPS horloge voor je kind

,,Mam, mag ik naar het schoolplein?”, m’n zoon van net 7 had na school met een vriendje afgesproken. Nadat ze wat gedronken hebben vraagt hij of ze samen naar het schoolplein mogen om te voetballen. Ik krijg een halve hartverzakking en mijn eerste reactie is dan ook ,,Nee”.

We wonen in een rustige buurt en naar school moeten we 2 keer oversteken. Het ene punt is niet zo spannend, maar het andere punt is een kruispunt. Weliswaar binnen de woonwijk, maar toch. Ik ben nogal overbezorgd als het gaat om oversteken (tenminste als ik om mij heen kijk) maar m’n kinderen zijn mijn kostbaarste bezit. Ook heb ik er moeite mee dat hij dan alleen op het schoolplein aan het spelen is. Wie weet wat voor gekke mensen er langs lopen. Ik heb hem van jongs af aan al aangeleerd: ,,Wat doe je als iemand zegt dat mama in het ziekenhuis ligt en hij je daar heen wilt brengen?” ,,En wat nou als hij zegt dat hij een kado voor je heeft?” Gewoon om hem voor te bereiden op de kwade wereld. Uiteindelijk zijn hij en zijn vriendje dan ook niet naar het schoolplein gegaan.

Toen mijn man thuis kwam werd het toch tijd om het te bespreken. Deze vraag zouden we namelijk vaker gaan krijgen. We keken elkaar aan en vroegen ons af of wij denken dat hij dat kan. Het oversteken en het spelen buiten ons toezicht om. Beide waren we daarvan overtuigd en de zoektocht op Google begon. Hij mocht het namelijk wel, maar dan wilde ik wel dat hij met een GPS horloge op pad ging. Met de decembermaand in het vooruitzicht vond ik het wel een mooi kado voor onder de boom. Na zoeken en het vragen van ervaringen van andere moeders kwamen we uit bij de horloges van One2Track.

Het mooie van deze horloges zijn dat ze in diverse prijsklassen en met verschillende functies verkrijgbaar zijn. Tijdens het oriënteren op de website viel ons oog op de ‘Neo’. Hier kan je ook mee videobellen én lijkt precies op de Apple Watch van papa. Deze vind hij sowieso helemaal te gek!!

Tijdens kerstavond was dit kado toch wel hét kado van de avond. We hebben hem meteen geïnstalleerd en verbonden met mijn eigen mobiel. Er zit een Sim-kaart bij welke maar 1 cent per dag verbruikt! Voor die ene cent kun je dus altijd zien waar je kind uithangt.
Het horloge ging meteen om en ook toen hij naar bed ging, hield hij het horloge om. Zo blij was hij ermee!

Na het kerstfeest waren we allemaal gesloopt en lagen ook wij vroeg in bed. Tot om kwart voor 11 onze zoon in de deuropening stond: ,,Mama, mag ik naar beneden?” Dat vraagt hij altijd in de ochtend. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het pas kwart voor 11 is. Mijn eerste reactie was dan ook ,,Liam, weet je wel hoelaat het is?” Haha, hij kijkt met een slapend hoofd op zijn nieuwe GPS horloge en zegt: 11,12…. (Hij kan nog geen klok kijken) Ik zeg: ,,Kwart voor 11! Je moet nog de hele nacht.” Zijn reactie was hilarisch: ,,Pffffffff” en hij liep zuchtend terug zijn bed in 🙂

Na de kerstvakantie ging hij na schooltijd weer met een vriendje spelen, en uiteraard kreeg ik de vraag of hij op het pleintje mocht spelen. Nu mocht het wel! Hij deed zijn horloge om en samen met zijn vriendje en de voetbal gingen ze op pad. Hij wist meteen hoe zijn horloge werkte want dat is heel makkelijk. Als ze van het pleintje ergens anders heen gingen, belde hij me even om het te melden. Zo zit ik toch iets relaxter op de bank… Alleen dat oversteken he….. Loslaten heet dat toch? Poeh, kleine stapjes… kleine stapjes…. Gelukkig is de jongste nog 4 en heeft nog geen interesse om met hem mee te gaan naar het schoolplein! Maar ik weet wel, wanneer ze dat wel wilt, krijgt ook zij een One2Track!

Wil jij ook een GPS horloge voor je kind? Kijk dan zeker op de website van One2Track of klik op onderstaande link! Wij zijn fan 🙂

GPS horloge kind.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook leuk om te lezen?

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *